Followers

SToRY BeSt IbU..

Wednesday, September 29, 2010

bersiaran dipejabat...


ibu bersiaran langsung di pejabat...
menggunakan khidmat langsung dari Mr. Lappy kepunyaan ibuAqil..
Ibu pinjam kejap nyer IbuAqil... lepas abis satu en3 nie.. ibu kasi blik nyeh...
mekaseh... next time leh pjam lagi... huhuhu...
selalunyer biler berada kt pjbt idea mencurah2 dtg...
tp line tenet yang mmg dah semakin menghilang dikaca pc ibu...
menyukarkan tuk ibu melontarkan segala isi2 yang terbuku... 
tercalar... terguris... dan banyok lagi ter... nyer...
sekarang ibu terlalu sibuk ngan preparation majlis sambutan birthday 
puteri kesayangan ibu yang ke-4 tahun ... 
ermmm... berbeza ngan tahun2 yg lepas...
dimana kami menyambut di rumah(pilihan ibu) dan 
di KFC (pilihan kak long)...
dan tahun nie pilihan kak long juga ibu utamakan...
di KFC jugak... dan pilihan bersama di Taska..
Along kata nak bg bag uncang kat kengkawan taska...
so... maseh terdapat kekurangan lagi... 
ari jumaat nie maseh mahu mencari kekurangannyer...
beseler ibu nie... selagi blum bermula dn mahukan kesempurnaan...
walaupun sebenarnya mmg x sempurna mana...
sekadar ckup yang perlu saja...  tapi biar dimata ibu begitu sempurna..
ibu x perlukan kesempurnaan dimata owang len...
sebagai agenda melontarkan pendapat...
dan insyaallah ibu akan buat contest... 
kita tggu nyeh.... 
lepas sambutan birthday anak ibu nie ler nyeh...
ermmm... x sabo rasanyer nak buat...

tgh nak fikir2 tajuk contest nie...




2 comments:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Alalalala!!! Buleh jerk pinjam.. Ai pun kan slalu pinjam PC & Printer u nak wat kije.. ;o)

arisyanaziq said...

ituewww hak milik kerajaan... bukan hak milik persendirian....


Free Chip Walking ani MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
Related Posts with Thumbnails