Followers

SToRY BeSt IbU..

Wednesday, August 18, 2010

ConTeST SENyuMan @ HaPpy BIrThDay FarIsyah


Syarat2

1. Ada blog sendiri
2. Contest ini terbuka kepada anak yang berumur 1hari hingga 6tahun.
3. Letakkan SATU gambar yang menawarkan senyuman paling cun.
4.ConTest Berakhir Pada 08.09.2010 jam 5.32 petang (masa ni farisyah keluar dari perut  ibu)

Apa perlu dibuat: *senang aje

1. Wajib jadi follower
2. Buat 1 entry mengenai contest ni, dan pastikan link back ke contest ini
3. Letakkan banner contest di tepi sidebar blog anda dan juga entry anda. (harus ada link back ke contest ini iye)
4. Letakkan SATU gambar sahaja dan nyatakan NAMA & UMUR anak anda itu
5. Submit LINK entry anda itu pada comment box ENTRY contest ini sahaja.

HADIAH

Hadiah yang ditawarkan
Satu hadiah untuk boby…..dan satu hadiah untuk girl….(nanti beritahu kemudian tengah piker nak kasi ape untuk anak2 yang comel…)
Tapi klau murah rezeki maka saya akan menambah hadiahnye….

Pemilihan…

1.    mENcari gambar yang cun melecun sebanyak 5 orang boby n girl (akan di pilih oleh Cik HubbY)
 
2.     peserta terbaik itu akan di cabut undinye oleh BezDay GirL…

 

Ibu nak join contest lagi...
lama ibu x join contest... 
thanks pihak yang menganjurkan contest...
nie ler foto yang ibu pertaruhkan...
cam gatei jer...
tgok ler ruper nyer tu...


Nama   : Mohd Harith Haziq bin A. Rahim
Umur : 2 Tahun 4 Bulan

5 comments:

JuE-aNNa FaUZiE said...

salam ..jue dah terjah..tapi jue rasa awak tak follow kita kalu betul tlg follow ye..ok dah terima kasih..good luck

JuE-aNNa FaUZiE said...

opps sorry memang dah follow kan..tadi tak persan guna nama haz_dina198022..betul tak???

arisyanaziq said...

ha'ah ler... hihihi... mekaseh...

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Sis... Kita pun join jgk.. Letak gambor anak kita tgh sengeh jugok.. Anak kita yg sebaya 2.. Yg bnyk akal mcm dak ajiq ni.. ;o) Gud luck sis..

JuE-aNNa FaUZiE said...

soory ye dah copy tapi tak masukkan dalam list..sorry my dear...


Free Chip Walking ani MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
Related Posts with Thumbnails