Followers

SToRY BeSt IbU..

Tuesday, June 15, 2010

hatiku yang dilanda geram PART1

Apa ler ibu nie... x abis2 dengan geram... kontrol sikit boleh x...
bukan ibu x boleh nak kotrol... tapi orang dah wat niaya kat kiter xkan kiter nak tunduk jer?
Salah ker ibu???... meminta hak ibu sendiri... lepas tu depa2 saja nak wat ibu hangin sebadan...
Klu kengkawan ibu yang menerima nasib seperti ibu? apakah tindakan kengkawan?
meh kiter baca msg yang dier anto kat wall facebook ibu...

"bukan mengungkit kak, tapi kalo saya jual kan akak pny filter semua, makne nya income bahagi 2 lar..huhuhu...kna pk jgk pengorbanan kami kan...k lah.. kalo cam tu nnt kita bincg k.. face 2 face senang ckit kan... saya tak nak gadoh2.. setle cara baik.. kalo cam tu filter yg satu tu saya bagi kat down line saya yg menghargai la.. nanti saya bagi akak 3 filter akak ek.. duit yg saya dah bg akak tu, kira halal.. ok insyallah tak de aral melintang, rabu ato kamis kita jumpa k... ape pun sorry...kay"..
Iniler manusia yang ibu katakan ituewww...  gambonyer begitu real diatas... owang yg samer...
sebelum masuk aritu xde plak camniekan... duit kitorang dah labur sampai RM35K... bukan sikit tu... makan tahun nak abis... ibu x kisah sesangat ler sbb benda dah nak jadi nak wat camner kan... tapi ibu kesal btoi ler.. Ibu just minta 2 jer barang ibu... bukan org lain punyer... barang ibu punyer... klu nak ikut sekarang harga sekarang leh dapat 4 tapi ibu still mintak 2 jer... sebab ibu di kurniakan oleh tuhan otak untuk berfikir... bukan semudah itu nak melontarkan amarah...  Biler orang dah cuba nak main api ngan ibu... xkan ibu nak duduk diam... jgn sangka air yang tenang tu xde buaya... sekali dier baham... bahananyer... Ibu mintak 2 barang tu sebab mak ibu nak bawak balik kg coz ada owang nak beli... Alih2 ibu call depa x angkat...msg pun x layan tapi ada nada dering... mcm nak laripun ada... pi stokis tutup ler plak... mesti ler ibu rasa terkilan... ibu call depa2 smpai nada dering meninggalkan msg... bukan sekali duer... banyok kali... tapi diberi alasan hnpnd rosak... tapi camner leh ada nada dering... nak tipu owang tolong guna akal cikit!!! jangan nak main sedap jer!!! masa nak kuar modal aritu xde ler plak nak kata syer kuar modal 50%-50%... tapi nak plak bahagi 2 duit dari modal kitorg tu... setakat jual 1 bio aura jer... jgn nak tunjuk sgt ler diri tu bgus sesgt... tu pun byok bulan yg x bayo... biler mintak ada jer alasan... Atau mmeng dah ambik kot... dah dibahagi 2... mmeng SETAN LER...
MEREKA SAJA NAK CARI SALAH IBU... lepas ibu dah menyumpah seranah nak bawak plak ibu kepangkal jalan... depa tau x, depa tu sepatutnyerler duk kembali kepangkal jalan... duk guna duit owang!!!...
Kay esok ibu nak jumper mereka2 nie... doakan ibu supya x tersasar jauh...
Ini  baru Part 1... akan ada part 2 dan seterusnyer klu x selosai... sebenornya ibu nak kuar jer apa yg depa duk anto kat ibu... tapi ibu rasa bior ler ibu simpan jadikan pengajaran dihari mendatang... supaya jangan mudah mempercayai orang luar yang bukan darah daging kiter... sedangkan darah dagingpun leh bergaduh dan tarik muker inikan plak orang luar...

 

2 comments:

Shiela Latif said...

salam, mak aih...naik takot dibuatnyer nak joint menda2 nie semua...mmg cengginikan, sebelom masok kemain lagi diorang dok mencanang air lior...bila dah joint...cam hempeh jer...sabor jer lah kak...saya tunggu part 2 lak... ;P

arisyanaziq said...

dinasihatkan jgn mudah terpedaya dgn janji2 palsu mereka2 nie..mula2 smuanyer indah belaka... alih2 diri kita yang kena balik...


Free Chip Walking ani MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
Related Posts with Thumbnails