Followers

SToRY BeSt IbU..

Thursday, July 15, 2010

IBU DAH DAPET DAHHHH...

Ibu nak membebel kejap... arini x sempat nak bebel2 kat ruangan ibu... pagi nie seperti bese, maseh lagi memandu sendiri .. masih belum mampu nak mengadakan pemandu peribadi... kot2 smpai matipun x merasa... jangan nak berangan ler ibu oiiii...  Adoii buhsannyer nak drive... naik buhsan... Arrggghhhh.... Pagi2 lagi Puteri kesayangan ibu ni dah wat pengumuman penting... "Kak Long x Moh beli nasi lemak kat tempat bese2 ibu beli tu... Kak Long nak kat tempat ayah beli semalam... Kat tepi masjid"... katanyer... wat pengetahuan umum, semalam Kak Long naik motor ngan ayah... ikut suker dier jer.. kejap nak naik motor kejap nak naik kete.... Jenuh ler ibu nak kena pusing sana pusing sini untuk sampai ke destinasi yang dituju untuk mencapai hajat yang satu puteri ibu ni... Adoiii,... yang hari2 nak kat situ sudah ler... penat ibu nak pusing2 nie... dahler jalan asyik jammed jer... Yang puteri ibu nie asyik ngomel kata kat tempat ibu selalu beli tu x sedap... kat tepi masjid tu sedap... banyok sambal.... niee... kes nak round the world ler ni... so layan jela... malaih nak dengor nanes pepagi buta... opssss... pagi tu buta ker??... nampak cam terang jer... hiihihihi...

Kay ibu nak citer sikit pasei kat tempat keje ibu nie... 
minggu nie ibu eppy ckit ler... 
coz dah diperuntukan mesin printer baru... 
sunyi ler sikit kat pejabat nie... 
klu x sebatu dah dgor mesin printer ibu tu... 
Ibu tetap nak abadikan brg lama ni tuk simpanan ibu dimasa akan datang... 
biler rindu  leh buka... baca... 
mesti gelak2 sendirikan...
meh nie ibu nak wat tontonan ckit fotonyer...


bunyinyer leh memecahkan suasana aman... huhuhu... 
tapi banyok jasanyer tu... tetap dikenang... 
ikutkan malaih nak amek yang baru... 
tapi leh kerana tugasan ibu yang semakin membuatkan ibu memerlukan mesin printer yang lebih cepat dan pantas tanpa menunggu dengan lebih lama lagi... 
maka ibu terpaksa beralah.. 
klu x dulu... 
sentiasa bergadoh sebab x moh ditukarkan dengan mesin printer lain... 
betapa sayangnyer ibu kepada mesin yang diatas nie...


errmmm... rase2 lagi bersemangat nak keje x??... 
coz semua dah baru... cntek x tempat ibu nie... 
rasa2 nampok selerak x???... 
dengan matahari pemberian IbuAqil dan 
bunga buatan tangan ibu tu mungkin leh menaikkan ghairah ibu duk membuat keje... 
rasa happy jer...


eiccchhh... ekcited ibu duk nyusun A4... 
banyok sangat ker keje ibu tu?...


serius jer nampoknyer???...
tgh duk suh hanim install kan printer nie...
mekaseh kepada ibuAqil kerana temankan ibu pi ambik benda alah nie...
walaupun kita just duk ambik kat bawah jer... 
tapi jasamu tetap ku kenang... sayang2 selalu...
dan yang telah mengambilnyer di Bilik IT 
iaitu sepanjang kering konteng kat pjbt ibu nie...
namun jasamu itu tetap ibu kenang sampai biler2...
serta hanim yang telah install kan printer ibu nie.. Thanks A Lot Of  The Rings... wakakaka...
ok... kepada Mr. Printer baru ibu nie... 
jangan nak wat hal tau... 
dan diucapkan 
"SELAMAT BERKHIDMAT PADA IBU".... ok...

ok.. lagi banyok masa ibu tunggu lagi banyok ibu merepek meraban...
so .. cukup sampai disini sahaja... (sambil menyanyi2 riang)...
Waaacaaa...caaaa....


2 comments:

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil said...

Tak ada dah kenangan printer lama kita 2 kan??? ina punya ada dkt halina.. penuh kenangan printer 2.. susah senang sama ngan kita.. plg kuat antibodi jarang rosak 2... ;o)

arisyanaziq said...

ha'ah... jenuh kena hempuk ngan kak yati tu... wakakaka... banyok kenangannyer tu... sok... sekkk..


Free Chip Walking ani MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
Related Posts with Thumbnails