Followers

SToRY BeSt IbU..

Sunday, July 18, 2010

SATU ARI X BERBELOG

aiiii... rasa lain macam plak klu x wat en3... smlm ibu tido smpai lewat mlm ... gara2 berchating ngan member2 sekolah... lama x jumper mereka... Di alam maya nie ler tempat ibu meluahkan rasa hati ibu yang terpendam nun jauh disudut ati... walaupun ada ketikanya ibu happy namun tersirat seribu kepayahan yang sukar diduga dek akal fikiran manusia... Namun, ibu perlukan sahabat untuk ibu luahkan rasa hati ibu... bukan sekadar sahabat diwaktu senang malahan waktu sukar sekalipun ia sanggup bersama... OPsss... jangan ibu melayan emosi nyer tu lebey2... kang x jadi citer... hihihi...

berbalek pada citer ibu td... Facebook nie ada keburukan dan kebaikannyer juga... tapi bagi ibu, facebook nie merapatkan kembali jurang yang lama terpisah kembali bertaut... OPsss... apa yang bertaut tu Ibu oiii... Adoiii... jangan wat pasei ibu... Kang kes niaya sosssahhh nak dibendung takut melarat... hahhaha... x de lah.. Ibu suka chat ngan member2 ibu tu... mungkin sbb kitowang sebaya... mcm2 leh dibincangkan... pelbagai topik.. dan agenda... membesarpn bersama... luar dalam dah tahu isi hati... tapi sekarang kena cover ckit ler coz dah ada anak... x leh nak lebey2 cam dolu2... very funny... ... ibu ada citerkan dalam en3 ibu yang lepas mngenai pertemuan kembali ibu dengan member satu skolah dulukan... kire smlm dier dah terus terangler ngan ibu, mmg dier serba salah sangat masa ibu kena luku tu... opsss... awat lamanyer ambek masa???... seb bek ler ada FB... klu x ibu x tau ler kan kes yg sebonarnyer... sebonarnya ibu sendiri yang x bg peluang padanya untuk berterus terang... sebb waktu  tu ibu terlalu geram, sakit ati... macam2 ler... x pasei2 ibu kena serang hendap... tapi biler dah tau keadaan sebonarnyer, kire dah terlambat ler nyeh... nok wat camner... dah xde jodoh ler namanyer tu... dah jodoh ibu tertulis ngan Mr. Rahim kan... apa2pn ibu memang sayang bangat samer Mr. Rahim... Miss U sayang... Disamping anak2 ibu... yang semakin byok karenah... tapi ibu bersyukur dengan setiap rezeki yg telah dikurniakan oleh-Nya kepada ibu...

 ermmm... waktu nie kak long nmpok berisi...

 dah lama ibu x bersolek cam ginikan...


meh kiter layan dolu lawak jenaka dari kawan FB ibu nie
 
macam2 hal ler... isu berkenan kenaikan harga minyak...
klu naik jer jer minyak... 
mesti harga barangpn akan naik...
gaji cam tu jugak... setahun sekali naik... 
barang berkali2 naik... 
susah ler cam gitu...

Cian nunggu buah x gugur...
Alih... alih...
Bale pulak yang dtg..
wakakkakaka...

Adoiii... mana nak lari nie... 
opsss... ati2 dijln raya...

2 comments:

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil said...

Kak Yatie, dalam banyak2 EKOR 2.. yg mana ina nak kenal tuan punya belog? Kihkihkih Dont angry arrr just kidding pepagi ni.. ;op

arisyanaziq said...

oittt.... bukan ker mmg suker menatang nie...


Free Chip Walking ani MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
Related Posts with Thumbnails