Followers

SToRY BeSt IbU..

Friday, July 23, 2010

kenapa ibu menyepikan diri nie...


Arghhhh... nak amek udara segar skejap... lama x keudara nie... banyok yg ibu nak citerkan... dari sehari ke sehari ibu nak update... tapi masa terlalu mencemburui ibu tok terus memuntahkan apa sahaja yang ada kat kerongkong ibu nie... so waktu rehat yg panjang arini, ibu nak abiskan waktu untuk kengkawan ibu disamping blogwalking member2 alam maya ibu nie.. windu sangat... nak lihat2 resepi... hihihi... mggu nie dapur umah ibu x bersumbu... hihihi... kenapa x bersumbu buuuu....
Abisss... kasi ler changes kat ibu nak rehat2 memasak nie... cottiiii... hahaha... cuti memasak... x pernah terlintas dihati ibu tok cuti memasak... sejak anak2 dah meningkat umur nie... memasak tu dah jadi hobi ibu... kenkadang anak2 ibu siap klebek majalah pastu dier suh ibunyer nie memasak yg sama cam resepi yang mereka tgok... Adoiii... anak2 ibu nie... penin kpala ibu nak memikirkan... Tapi ibu sayang family ibu... tanpa kalian hidup ibu akan sunyi... tiada cahaya... 

meh kengkawan alam maya ibu semua... kiter lihat gelagat puteri kesayangan ibu nie...

tomei x !!!
windu anak2 ibu...
semalam ibu balik2 keje...
kak long dan adik smua dah tido...
awal pg tadi...
kak long tanya... ibu pie mana???
smalm x amek kak long ngan adik pun?...
wahai... kesayangan ibu smua...
bukan ibu berjalan berambu ramba diluar sana... 
sayang... 
ibu kene keje...
arini ibu balik awal nyer...
dan yg pastinyer hujung minggu nie... 
ibu tetap berada disamping anak2 ibu...
tapi...


Apa tapinyer tu ibu???...
tapi....
Minggu depan, hari2 cibuk ibu dah bermula...
so... anak2 ibu kena faham yer sayang...


ermmm... sayang anak ibu nie...
dah makin membesar anak2 ibu nie...


dikurniakan mata yang cantek...
terima kaseh ya Allah... 
dengan segala kurniaan dariNya...
Amin...


Ada jer aksi mereka yang membuatkan hari2
ibu menjadi teramat bahagia...


Okay... Tamat ler... 
nanti ibu wat en3 untuk adik plak...
...BYE...

2 comments:

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil said...

Dina yg syomel.. Putih gebu bam bam..

arisyanaziq said...

beseler... ikot saper lagi... ibu dier ler... mmg syomel2 gitu... leh ler IbuAqil blajo petua dr Ibu... huhuhu


Free Chip Walking ani MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
Related Posts with Thumbnails