Followers

SToRY BeSt IbU..

Tuesday, March 9, 2010

GANJARAN DARIPADA PENANTIAN KALIAN...




warghhhh....lama aku x update aku punye blog...aper citer arini yang nk dikongsi...

ooooo...arini aku nak blanja kluarga aku makan???...kat mana nyeh...
mak su nak makan pizza...alahai x cukernyer aku nk mkn bnda alah nie...
xde ker mknan yg melazatkan lagi...selain dr pizza nie...Fuhhhh..."tgah cari idea nie..."
uhhh....papan minda ku kosong...x bfungsi... x dpt idea... hahhah...jen...jer...jeng....makan kat tasek raban...
restoran ni baru buka kat seksyen 18....tempat mcm x best jer la plak...mcm terbuker jer???
Klu tanyer dina (anak sulong aku) msti dier nk KFC jer..."macam xde tempat lain nk pinyer..."...

Soalan : nak tau sebab aper aku nak belanja deme skluarga nie?
Jawapan : ...sbb masa aku OT aritu deme2 ni byak berkorban masa...Cian ank aku nie...smpai tertido atas kerusi...
(nanti anak ibu dh beso baca la blog ibu ni...yg akan dtg ibu nk masukkan gambo dina waktu umur
setahun...)ibu akan bercerita dn bercerita...dari masa ke semasa...) insyaallah klu diberi waktu dn
kesempatan..sekarang nie ibu sibuk sgt melayan karenah org2 pejabat...keje...kat umah....smpai xde
masa ibu melayan perasaan ibu...




hahhh!!!! berbalik kiter kepada perkaran dn tajuk utama...nak belanja makan...malam ni...pastikan berbaloi dengan kesetiaan mereka2 yg menunggu aku waktu OT....

hahahah...sudah semestinyer pegi KFC jgk!!!!!!!!!!!.. Permintaan dari anak sulong ku (Nur Irdina Batrisya binti A. Rahim) x pernah aku tolak...kecuali aku x punyai Uwang... Seronok btoi Dina arini...segala kemahuannyer sentiasa di penuhi oleh org2 yang menyayanginyer...
gambo x boleh nk ambik...sebab haziq bikin ribut!!!! waduh....capek dong...



2 comments:

ssasliza said...

ina pun setia jgk apa teman k.yati ot.. x nk pelawa belanja mkn ke?? ;op

arisyanaziq said...

hahhahha...mekasihla ina...itukan dh sebahagian daripada tugas kiterkan...


Free Chip Walking ani MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
Related Posts with Thumbnails