Followers

SToRY BeSt IbU..

Monday, April 26, 2010

CORETAN DI PAGI ISNIN.. WAT PEMANIS CORETAN...

Ari Isnin... Adalah Hari permulaan... Adoiii... Ari yang paling membosankan... Malaih... Waaa... Ngantuknyer ler... 2 ari dah bermalas-malasan... Arinipun rasa macam malas2 jugak... Hahaha... Ari isnin jugakla kat pejabat ni, rata2la.. (sambil memandang sekeliling) fuhhh!!! ramai yang ambil Emergency Leave (EL)... (MC) hahahh... Memang terbukti secara kriminal and kritikal... ada yang tengah honey moon panjang... huhuhu...wat kawan sepejabat yang tengah sedap berhoney moon tu, selamat ber bulan madu... dan menghasilkan kualiti yang bermutu tinggi...waakkaaa.. Apa yang ibu melalut ni.. huhuu... kepala tengah berat nak wat keje lagi nie... so kiter layan merepek ...meroyan pepagi buter nie...
Wat mek ton... selamat melapor diri kat tempat baru... jangan nakal2 tau.. huhuhu... dengan pertanyaan.. Mek ton biler nak makan ubat kurus lagi nyeh... kire2 kali ni nak masa berapa bulan plak nyeh... tp kali ni lain sikit.. Coz Ibu kepada Dina & haziq x dapet nak temankan... Jauh beb!!!.
Keyla Ibu nak sambung wat keje... Kang x lu
ak plak fail tu...
Mereka membuatkan ari cuti ibu jadi semakin sesak nafas...
Alahai kesayangan ibu ... jangan wat ibu sampai hilang kewarasan...
Adik yang dah semakin hari menonjolkan segala bakat agresifnyer...
Kak Long yang semakin takut dengan ke agresifan adik.. sebab takut digigit...
Adik yang perlukan kasih sayang dari kak long... tp kak long terlalu takut dengan adiknyer... sebab peristiwa digigit masih kekal dalam ingatan... tula adik jgn wat cam gitu lagi... kan orang dah takot ngan adik... kengkawan nak tau x, kat umah pengasuh dier pun adik wat perangai... duk gigit org jer keje nyer... Abis anak orang Adik kejekan... Ibu x tau nak kata apa dah... Ni mmg copy paste ayahnyer... Ayah nyer yang ngajo ngokak2 nie... silat milat tu ibu x heran klu ayah ajor... tp msti tau pada tempatnyer nyer sayang anak2 ibu...

2 comments:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Hahaha Aqil bru buat berat bdn ibu dia turun mendadak dgn kelasakan dia.. Huhuhu Anak oh Anak!! Tp apasal bdn ibu Dina&Haziq bdn mkin dipam2?? ;op

arisyanaziq said...

itu ler pasal ina...kyati pun pikir jgk tang tu...kadang biler ari cuti smpai x sempat nk makan.. rasenyer ler sbb mkn malam kot...


Free Chip Walking ani MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
Related Posts with Thumbnails