Followers

SToRY BeSt IbU..

Friday, April 9, 2010

Keje lagi...lagi...lagi...




Itula nama keje...keje...selagi idup...keje..keje.. ini jugak terjadi pada my husband...keje dari pagi semalam sampai ler ke pagi nie... x balik2 jugak...alahai ciannyer...td baru jer call...macam x bermaya jer bunyinyer... penat katanyer...x tido..tido.. memang keje gilos btoi ler... hi..Abang!!! Taula nak "berbini" baru?... Takkanla keje macam nie sekali... x sanggup ayang nak tengok... sapa x sayang "laki" beb...hihihi...badan nak "pakai" lama beb!!!! hihihi...huhuhu...hahhah...(sambil tersenyum simpul) huhuhu... Apalah ibu nie...besela...kengkawan sportingla sikit... sbb mlm tadi xleh nak bermanja2...so arini urat x berapa nak btoi!!! hihihi... Ibu pun banyak lagi keje yang x habis... Opsyen ni pun x settle lagi... seb bek "orang" Bukit Aman boleh bertolak ansur...postpone...leh anto ari isnin... walaumacammanapun thanx for all...coz masih ada yang sayang...huhuhu... Berpinor biji mata duk ngadap screen komputer nie...24 jam... matapun perlukan rest yg cukup... So arini Ibu kene OT lagi...klu x siap lagila.. ohhhh.... Usah berundur setiap kali menerima ujian ... kumpulkan serpihan semangat yang ada Bina kembali impian yang hampir berkecai, Canai kembali sisa2 harapan Jangan gusar dengan halangan, Jangan gentar dengan cabaran Bulatkan tekad bahawa "Bukanlah aku seorang yang cemerlang,
selagi kejayaan tidak mampuku bawa pulang".
Lagi pekat gelap malam, lebih terserlah kerdipan bintang, Lagi hebat cabaran yang datang, lebih terpancar kehebatan seseorang....

1 comment:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

hehehe marilah kita bersama2 menggapai bintang.. kita jadikan ia berkilau menyinari kegelapan malam.. hukhukhuk kerja krn Allah swt..


Free Chip Walking ani MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
Related Posts with Thumbnails