Followers

SToRY BeSt IbU..

Monday, April 12, 2010

Kesah geram...



seawal pagi nan indah ...diwaktu selera makanku sedang memuncak...
sedang menjamu selera...
Ibu menerima satu msg, nak tau dari saper?...
Haaaa...Dari MBF Card...Sakit ati ibu...membuak2...
padahal ibu dh jelaskan semua bil2 tertunggak...dan closing trus card...
camner bleh ada lagi bil tertunggak...geram...sakit ati...
ingat senang ker ibu nak settle kan semuanya...
ni x pasal2 ibu kena jelaskan lagi bil tertunggak sebanyak RM137!!!!
Angin btoi ler...
selepas ibu dapat msg tadi..ibu terus menelefon Ambank (Collect MBF Card)
sesedap ckp jer depa tu... terus ibu hempas tepon...geram btoi ler...
Adoyaiii....mengucap banyak2 yatie...
pastu ibu tepon ayah...Ayah kata...byor jela...
ibu tetap ngan pendirian ibu... Ibu x nak bayo...sebab ...xde sebab ibu nak bayor...lagipun mase last payment aritu ibu siap suh mereka check samada ada lagi x payment2 yang akan datang...mereka kata...ok xde...dah stop!!!
tiber2 jer ada plak balance x bayor??
Bukan ibu guna pun...selama sblm wat pemotongan aritu pun cam tu jgk...

Manade ibu guna...tp bill still meningkat... teruk btoi ler...
mencekik darah btoi ler....
Pastu ibu ajak ayah pi kat centre ari jumaat ni...
ayah kata : ok ( mesti dalam ati...eichhh...bini aku ni... klu nak mempertahan kebenaran sggup berhadapan...hihihi) ... seb bek ..x ajak arini...hahahhah...
apapun ibu tetap jugak akan pegi... RM137 beb!!! mcm2 bleh beli beb!!!...
~~inilah celoteh ibu yang geram....~~

p/s : gambo diatas xde kene mgena dgn ini punye hal...just nak ambik smangat dari anak teman jer tu...hihihi...

2 comments:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

kebenaran kdangkala harus dipertahan kan.. u go gurlz..

arisyanaziq said...

tula ina...mereka ni dah melampau sangat...masalahnyer aritu masa call kyati dah tanya betoi2...


Free Chip Walking ani MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com
Related Posts with Thumbnails